1. TILBEHØR: Kog ris efter anvisningen på pakken. 2. Rør kødet sammen med sennep og finthakket persille, og krydr med salt og peber. Form kødet til 4 store eller 6 små hakkebøffer, og brun dem ganske kort i lidt olie i en dyb pande ved høj varme. Tag bøfferne af panden, og lad dem hvile på en tallerken, mens du laver saucen. 3. RØD PEBERFRUGTSAUCE: Pil løget, og hak det groft. Rens peberfrugten, og skær den i små tern. Opvarm den dybe pande igen, og steg baconternene let gyldne. Tilsæt løg og peberfrugt, og steg i 1-2 minutter. Rør mel, tomatpuré, sennep og krydderier ud i baconblandingen, og tilsæt herefter fløde og mælk. Bring saucen i kog, og lad den småkoge i 5 minutter, til saucen tykner. Smag til med sukker, salt og peber. Læg hakkebøfferne ned i saucen, og lad retten småkoge under låg ved svag varme i 10 minutter. 4. SERVERING: Rens peberfrugten, og skær den i strimler. Vend dem i saucen lige før servering, så de stadig er sprøde. Servér retten direkte fra panden, drysset med hakket persille og smuldret salatost. Servér med kogte ris. Få indkøbslisten til hele ugen her