1. MARINADE: Riv hvidløg og ingefær, og bland med de øvrige ingredienser til marinaden i en frysepose. Dup kyllingefileterne tørre, og læg dem i posen. Massér marinaden ind i kødet, og lad det marinere i mindst 1 time og gerne op til 24 timer.
2. KOKOSRIS: Kog risene møre i kokosmælk og vand tilsat salt.
3. GRILLET ANANASSALSA: Opvarm en grillpande, eller tænd op i havegrillen. Fjern skræl og den hårde midte fra ananassen med en skarp kniv, og skær frugten i kvarte skiver. Steg skiverne, så de bliver saftige og får flotte grillstriber. Tag ananas af panden. Tag lidt grillede ananasskiver fra til pynt, og hak resten. Skræl avocadoerne; læg en halv til side, og skær resten i tern. Dræn og skyl sorte bønner, og bland dem med ananas og avocado. Hak mynte og chili fint, og tilsæt det sammen med limesaft og olie. Krydr med salt og peber.
Steg kyllingefileterne i 7 minutter på hver side, eller indtil de er gennemstegte. Anret romainesalat på et fad sammen med kokosris og ananassalsa. Skær kødet i skiver, og anret sammen med grillet ananas og den sidste halve avocado skåret i skiver.