Opskrift - sådan laver du italiensk kyllingepande
1. Tænd ovnen på 175°. Dup kyllingelårene tørre, og krydr med salt og peber på begge sider. Find en stor pande frem, der kan tåle at komme i ovnen. Brun kyllingelårene godt i olie på panden. Tag dem af panden, og læg dem til side et øjeblik. Pil og pres hvidløg. Rens peberfrugter, og skær dem i strimler. Del artiskokhjerterne i kvarter. Steg hvidløg, peberfrugt, artiskokhjerter, oliven og kapersbær på panden. Hæld hvidvin ved, og krydr med salt og peber. Vend godt rundt, og læg kyllingelårene tilbage på panden. Sæt panden i ovnen, og steg retten færdig i 20 minutter – tjek, at kødet er gennemstegt. 2. PASTA MED BASILIKUM: Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Vend den sammen med indholdet på panden, og servér med plukket basilikum, friskrevet parmesan og skyllet rucola.
TIP: Kan din pande ikke tåle at gå i ovnen? Så flyt retten over i et ovnfad, lige før du sætter den i ovnen.
Få indkøbslisten til hele ugen her