Tag kødet ud af køleskabet. Pil løgene, og hak dem fint. Pil og pres hvidløg. Skræl kartofler og rodfrugter, og skær dem i grove tern. Sæt de klargjorte grøntsager til side. Kværn godt med salt og peber over kødet, og brun det i smør i en stor tykbundet gryde, så det får stegeskorpe. Tag kødet op af gryden, og tilsæt alle grøntsagerne sammen med laurbærblade, timian og rosmarin. Krydr med salt og peber, og lad det hele stege, indtil grøntsagerne begynder at tage farve, og løgene bliver gennemsigtige. Læg kødet tilbage i gryden, og hæld rødvin, hakkede tomater, tomatpuré og oksebouillon ved. Rør rundt, og læg låg på gryden. Lad det hele stå og simre i 1-3 timer. Servér med groft brød.
TIP: Hvis du har mere italiensk pølse tilbage fra tidligere på ugen, smager det også skønt i denne gryderet.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Wraps med gulerodsfalafler og hvidløgsdressing – Få opskriften her
Tirsdag: Stegt laks med mango-kokos-salsa og kokos-ris – Få opskriften her
Onsdag: Fladbrøds-pizza med græskarsauce og italiensk pølse – Få opskriften her
Torsdag: Serrano-kylling og vinter-quinoasalat med blomkål – Få opskriften her