1. Læg kødet i en skål. Pil og riv løget, og rør det i kødet sammen med æg, havregryn, mælk og krydderier. Stil farsen på køl i 30 minutter. 2. TILBEHØR: Skrub kartoflerne, og kog dem i vand, til de er møre. 3. SENNEPSDRESSING: Rør alle ingredienser til dressingen sammen, og smag til. 4. APPELSINSALAT: Skyl grønkål, og riv bladene fra stilkene. Læg kålbladene i en stor skål. Hæld sennepsdressingen over grønkålen, og massér den ind i kålbladene med hænderne, indtil kålen bliver blød. Skræl appelsinerne, og skær frugtkødet i skiver. Vend appelsinskiver, mandel-splitter og smuldret feta sammen med grønkålen. 5. Form farsen til frikadeller, og steg dem i smør på en pande. Servér med kogte kartofler og appelsinsalat. TIP: Frikadeller kan laves med mel eller rasp i stedet for havregryn. Få indkøbslisten til hele uge her