1. TILBEHØR: Kog jasminris efter anvisningen på pakken. 2. Pil løgene, og skær dem i tynde skiver. Svits dem i olie i en gryde, til de er klare. Tilsæt presset hvidløg sammen med kalkunkød og karrypasta. Vend rundt, til kødet er brunet. Hæld kokosmælk i gryden, og tilsæt kaffirlimeblade. Lad retten simre ved svag varme i et par minutter. Skræl gulerødderne, skær dem i tynde skiver, og vend dem i retten. Skær spidskål i brede strimler, og læg dem øverst i gryden. Læg låg på, så spidskålen dampes. Lad retten simre videre i 5 minutter, og smag til med fiskesauce og sukker. 3. SERVERING: Top retten med thaibasilikum og chili skåret i tynde skiver. Servér med de kogte jasminris. TIP: Kalkun går godt til retten, men du kan også bruge andebryst eller kyllingefilet. Få indkøbslisten til hele ugen her