1. GRILLEDE GRØNTSAGER: Befri majskolberne for blade og tråde. Skyl squash og aubergine, og skær dem i tynde skiver på langs. Pensl majskolber, squash og aubergine med olie, og steg dem på en (grill)pande eller havegrill i 5-6 minutter på hver side, til de har fået synlige mærker. Skær majskernerne fra kolberne med en skarp kniv. Skær aubergine og squash i mindre stykker. Anret de grillede grøntsager på et fad. Skyl og halvér tomaterne. Hak basilikum og purløg fint. Drys tomater, krydderurter og kokosflager over grøntsagerne.
2. DRESSING: Pres limesaften. Pil og pres hvidløg. Rør hvidløg, limesaft, fiskesauce og honning sammen til en dressing, og hæld den over de grillede grøntsager.
3. Pensl kalvesteaks med olie, og krydr med salt og peber. Steg dem i 3-4 minutter på hver side på grill(pande) eller havegrill. Skær kødet i skiver, og servér det sammen med grøntsagerne.