1. Kebab: Rør kødet sammen med hakket hvidløg og alle de øvrige ingredienser. Læg bagepapir i en bradepande, og pres kødfarsen fladt ud over hele pladen. Steg farsen under grillen i ovnen i 4-5 minutter, til kødet er brunet. Tag bradepanden ud af ovnen, og løft kødet over på et fad. Hæld væden fra bradepanden, og læg et nyt ark bagepapir i. Læg kødet tilbage i bradepanden med stegesiden nedad, og steg kødet færdigt under ovngrillen i 3-4 minutter.
2. Fyld: Skyl og snit salat, mynte, agurk og tomat.
3. Dressing: Bland ingredienserne til dressingen sammen.
4. Skær kødet i strimler, og læg det i lunede pitabrød sammen med salat og dressing.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Chinabox med tun, rejer og grøntsager - Få opskriften her
Pizza med kartofler og grønne asparges - Få opskriften her