Steg koteletterne på begge sider i olie på en pande, til de er lysebrune.
Skru ned for varmen, steg koteletterne færdige, og krydr med salt og peber.
LUN KARTOFFELSALAT: Skrub kartoflerne, del de store i halve, og kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Skyl og nip spinaten. Skyl og halvér tomaterne. Pil og hak løget fint. Skyl og pluk persillen i blade. Varm olien op på en pande, og steg kartofler, spinat, tomater, løg og persille i 1-2 minutter. Krydr med salt og peber.
KRYDDEROLIE: Skyl og nip persille, riv citronskal fint, pil og hak hvidløg fint. Bland persille, citronskal og hvidløg med olivenolie.
SERVERING: Dryp hver kotelet med krydderolie lige før servering, og anret med lun kartoffelsalat.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Fiskefrikadeller med dild og glaseret løg - Få opskriften her