Grov kartoffelmos:
Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker. Kog dem i usaltet vand i 15-20 minutter. Hæld vandet fra. Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Steg dem i smør på en pande i 3 minutter. Bland de stegte porrer i gryden med kartofler sammen med ricotta og fintrevet citronskal. Mos det hele sammen med en gaffel til en grov mos, og smag til med salt og peber.
Krydr koteletterne med salt og peber. Steg dem i smør og olie på en pande i 5-7 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
Spinatsalat med æbler og tranebær:
Skyl og tør spinaten. Skyl og halvér æblerne, fjern kernehuset, og skær æblerne i tynde både. Hak tranebærrene groft, og knus valnødderne ganske let. Rør olie, citronsaft, dijonsennep, honning, salt og peber sammen. Bland spinat, æbler og tranebær i en skål, vend det med dressingen, og drys med knuste valnødder.
Servér koteletterne med kartoffelmos og spinatsalat som tilbehør.