1. Tænd ovnen på 125° varmluft. Dup kyllingevingerne helt tørre med fedtsugende papir. Bland bagepulver, salt, hvidløgs- og chilipulver i en skål, og vend kyllingevingerne godt rundt i blandingen. Beklæd en bageplade med bagepapir, og placér en bagerist ovenpå. Læg kyllingevingerne på bageristen, og steg dem i ovnen i 20 minutter. Skru ovnen op på 200° varmluft, og steg vingerne i yderligere 30 minutter, til de er gyldne og sprøde.
2. KARTOFFELBÅDE: Skræl kartoflerne, og skær dem i både. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og vend dem med olie og salt. Steg dem i ovnen samtidig med kyllingevingerne i 30 minutter, til de er gyldne og sprøde. 3. COLESLAW: Rens spidskål og gulerødder, og riv eller snit dem fint. Pil og riv løget. Skyl æblet, og skær det i både uden kernehus. Bland yoghurt, mayonnaise, eddike, sennep, honning, salt og peber sammen til en dressing. Rør grøntsager, æble og dressing sammen. Skyl og hak persillen, og drys den over. 4. BARBECUESAUCE: Bring alle ingredienserne i kog i en kasserolle under omrøring. 5. SERVERING: Pensl barbecuesauce over kyllingevingerne, og servér med kartoffelbåde og coleslaw.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Laksesalat med havrekerner og grape – Få opskriften her
Onsdag: Svampesuppe med serranoskinke – Få opskriften her