Der er stor forskel på pastapriser, men det betaler sig altid at ofre lidt mere og få en god kvalitet.
1. Læg laksefileterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Krydr med salt og peber. Steg dem i en 175° varm ovn i 20 minutter.
2. Spaghetti: Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, dryp med olivenolie, og drys med parmesan og peber. Pynt med timian.
3. Bønnesalat: Skyl og nip bønnerne, og blanchér dem i en gryde med kogende saltet vand i 2 minutter. Afkøl dem straks i iskoldt vand. Skyl og halvér tomaterne.
4. Dressing: Rør ingredienserne til dressingen sammen, og vend den i bønnesalaten. Servér som tilbehør til laks og spaghetti.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSRKIFTER
Mandag: Ovnstegt kylling med pesto og sprød kartoffelsalat - Få opskriften her
Tirsdag: Bøfsandwich med coleslaw og syltede skalotteløg - Få opskriften her
Onsdag: Frikadeller og spidskålssalat med ærter og kartofler - Få opskriften her