Mad
Tænd ovnen på 200°. Skræl eller skrub rodfrugterne. Skær dem i mundrette tern. Fordel ternene i et ovnfast fad, og vend dem med halvdelen af olien, salt og peber. Sæt fadet i ovnen i 20 minutter, til ternene er møre. Læg herefter laksesiden oven på rodfrugtternene. Dryp resten af olien over laksen, og krydr med salt og peber. Skær citronerne i tynde skiver, og fordel dem over laksen. Smuldr feta over fadet, og drys med mandler. Sæt dernæst fadet i ovnen i yderligere 15-20 minutter, til laksen er gennemstegt. Pynt med mynte, og servér med grøn salat.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Pitabrød med edamame-falafler og haydari - Få opskriften her (link fjernet)
Onsdag: Fyldte kartofler med æg og bacon - Få opskriften her (link fjernet)