1. Kog havrekerner i letsaltet vand efter anvisningen på pakken. Lad dem køle let af.
2. HONNING-DIJON-DRESSING: Rør ingredienserne sammen i en skål, og smag til.
3. Rens og halvér fennikler, og snit dem i papirtynde skiver på tværs. Bland havrekerner og fennikelskiver i en skål, og vend honning-dijon-dressingen i. Skyl og afdryp salaten, og vend den i skålen. Skær skallen og den hvide hinde af grapefrugten med en skarp kniv, og frigør frugtkødet i små fileter. Flæk avocadoer, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
4. SERVERING: Anret salaten på et fad, og top med avocado, grapefrugt og laks plukket i mindre stykker. Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem groft. Drys dem over salaten, og servér.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Krydrede kyllingevinger med coleslaw og kartoffelbåde – Få opskriften her
Onsdag: Svampesuppe med serranoskinke – Få opskriften her