Bemærk: Kødet skal marinere i fem timer eller natten over. 1. Skær lam i mindre stykker, så de passer på et spyd. Riv ingefær, og hak hvidløg fint. Bland alle ingredienser til marinaden, vend lammestykkerne heri, og sæt på køl. Marinér i mindst fem timer – gerne natten over. 2. Skær rødløg i halve og peberfrugt i tern. Lav fire spyd med marineret lam, rødløg, peberfrugt og champignoner. Gem marinaderesterne fra skålen. 3. Forvarm ovnen til 220 grader. Læg spyddene i et ovnfast fad, dæk dem med folie, og steg dem i 10 minutter. Fjern folien, og pensl med resten af marinaden. Sænk varmen til 180 grader, og lad spyddene stege i yderligere 15-20 minutter. 4. Lav kålsalat af tynde strimler rødkål, hvidkål og løgringe. Kom salaten i en skål, og hæld saften fra en presset lime henover. 5. Hak koriander fint, bland med fraiche, og smag til med salt og peber. 6. Servér lammespyd med en god håndfuld kålsalat, dressing og brød. FORDELING I SENSE-SPISEKASSEN HÅNDFULD 1 (+2): Løg, peberfrugt, champignon, rødkål, hvidkålHÅNDFULD 3: LamHÅNDFULD 4: BrødFEDT: OlieMÆLKEPRODUKT: YoghurtMÆLKEDRESSING: Fraiche SMAGSGIVERE: Ingefær, hvidløg, salt,cayennepeber, garam masala, lime, koriander, peber 663 kcal – Fedt 22 g – Protein 53 g – Kulhydrat 58 g – Kostfibre 14,2 g Læs mere om Sense her