1. Kog linserne i en gryde efter anvisningen på pakken, til alt vandet er fordampet. Pil og pres hvidløg. Tag gryden af varmen, og vend hvidløg, sirup, balsamico og olie i linserne. Smag til med salt og peber, og lad linsesalaten køle let af. 2. BACONVIKLET AVOCADO: Tænd ovnen på 180°. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær hver avodaco i ca. 8 både. Vikl 1 stykke bacon omkring hver båd, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen i 15 minutter. 3. MOZZARELLA-TOPPING: Pil rødløg, og skær det i tynde både. Skyl spinat. Bland linser, rødløgsbåde og spinat på et stort fad. Afdryp mozzarellaen. Skyl og skær fignerne i både, og top linsesalaten med figner, mozzarella revet i mindre stykker og baconviklet avocado. Få indkøbslisten til hele ugen her