Færdige krydderiblandinger gør smagen autentisk og kan være en udmærket løsning, når det skal være lidt hurtigt og nemt.
Skær kødet ud tynde strimler, og lad dem stå ved stuetemperatur. Pil hvidløg, og skræl ingefæren. Hak begge dele ret fint. Hak koriander groft. Skyl pak-choi, og skær dem i halve eller kvarter. Overhæld dem med kogende vand i en skål, og lad dem trække i 10 minutter. Varm olien op i en wok eller stor pande. Brun kødet grundigt, lidt ad gangen. Drys karry-mix over, og vend godt rundt. Hæld woksauce og vand ved, og kog det op. Vend hvidløg, ingefær og edamamebønner i, og varm retten igennem. Smag til med salt og peber. Vend den hakkede koriander i til sidst. Dryp pak-choi godt af, og vend dem i retten, eller servér dem ved siden af sammen med ris eller nudler. Drys med sesamfrø.