En saftig medaljon er kærlighed på en tallerken. Smør, der smager af sommer og også lidt af bearnaise. Man kan da kun elske det!
DET SKAL DU BRUGE
900 g afpudset kalve- eller oksemørbrad
olie til stegning
salt og peber
100 g blødt smør
1 lille håndfuld plukket estragon
1 lille håndfuld plukket kørvel
½ tsk. dijonsennep
3 squash
olivenoliesaft
fintrevet skal af 1 økologisk citron
100 g mandler, smuttede
TILBEHØR
kogte kartofler
blandet salat vendt med olie og eddike
Opskrift - sådan laver du medaljon med lun squashsalat og kryddersmør
Del mørbraden i 6 pæne bøffer, pensl dem med en smule olie, og gril dem på en varm grill eller grillpande. Krydr dem med salt og peber. Rør imens smørret med hakkede krydderurter, og smag til med sennep.
Skær squashen i aflange skiver, pensl dem med olivenolie, og gril dem på en varm grill eller grillpande. Vend de grillede squash med citronskal, citronsaft og grofthakkede, smuttede mandler. Krydr med salt.
Servér straks medaljonerne med kryddersmør, squashsalat, kartofler og blandet salat.