Mørbradgryde: Fjern fedt og sener fra mørbraden, og skær den i mundrette stykker. Steg kødet i en varm gryde med olie og karrypasta. Rens forårsløg, og skær dem i skrå skiver. Skræl gulerødder, og skær dem i mindre stykker. Skyl peberfrugten, og skær den i strimler. Steg grøntsagerne sammen med kødet. Tilsæt kokosmælk og bouillon, og lad retten simre i 20 minutter. Smag til med salt og peber. Jævn evt. saucen med lidt majsstivelse rørt ud i lidt vand.
Mos med gulerødder og persille: Skræl og skær kartofler og gulerødder i mindre stykker. Kog dem i 20 minutter, til de er helt møre. Hæld vandet fra, mos dem med olie, krydr med persille, salt og peber, og servér til mørbradgryden.
Leder du efter en god, klassisk mørbradgryde? Vores søstersite SPIS BEDRE har en af de lækreste og mest populære opskrifter på mørbradgryde med grøntsager. Det er en varm anbefaling herfra!