Skær gulerod, kartoffel og selleri i helt tynde skiver, eventuelt med et mandolinjern.
Form to pizzabunde på bagepapir, idet du lægger skiverne i lag og pensler med smør ind imellem lagene. Bag pizzabundene ved 200° i cirka 30 minutter.
Andet:Brun det hakkede kød på en tør pande. Tilsæt knust hvidløg, og krydr med salt og peber. Fyld det hakkede kød på halvdelen af bundene, kyllingetern på resten. Skær rødløget i tynde både, og læg dem på fyldet sammen med revet ost. Krydr med oregano, og dryp pizzasovs over. Dæk pizzabundene med et lag af filodej, og pensl dejen med lidt vand eller mælk. Bag pizzaerne ved 200° i cirka 10 minutter, til overfladen er gylden og knasende. Servér pizzaerne med det samme, eventuelt sammen med en let salat.
ANDRE OPSKRIFTER
Champignontærte med grønkålssalat
Thaisuppe med butternutsquash (link fjernet)