1. Tag kødet ud af køleskabet. Pil og hak løget. Pil og pres hvidløg. Skyl og snit bladselleri i tynde skiver. Steg løg, hvidløg og bladselleri i olie i en gryde, indtil løgene er gennemsigtige. Skræl og riv gulerødderne groft, og tilsæt. Steg, indtil grøntsagerne falder lidt sammen, og tilsæt kød, oregano, basilikum, salt og peber. Steg, indtil kødet er brunet. Hæld hakkede tomater og tomatpuré i gryden, rør rundt, og læg låg på. Lad kødsaucen simre i mindst 30 minutter, gerne op til et par timer, inden du smager til med rødvinseddike og mere salt og peber.
2. TILBEHØR: Kog spaghetti efter anvisningen på pakken.
3. SERVERING: Anret den friskkogte spaghetti på tallerkener, og top med bolognese, friskrevet parmesan og hakket basilikum.
ANDRE OPSKRIFTER
Avocado-vaffeltoast med pocherede æg – Få opskriften her
Bagte quesadillas med mango, cheddar og sorte bønner – Få opskriften her
Grillede kyllingespyd med kartoffelsalat og ærtedip – Få opskriften her