En enkel pastaret med hjemmelavet pesto – nemt og lækkert!
1. Rucolapesto: Kom skyllet rucola og mandler i en blender, og blend det godt. Tilsæt olie, fintrevet citronskal og parmesan. Blend godt, og smag til med salt og peber. Justér konsistensen med lidt olie eller koldt vand, hvis pestoen er for tyk.
2. Kog båndpastaen efter anvisningen på pakken. Lad pastaen dryppe af i en sigte. Vend pastaen med rucolapesto, og krydr med salt og peber. Skær pancetta i brede strimler, og rist dem sprøde på en varm pande. Drys den sprøde pancetta over pastaretten, og pynt med parmesanost høvlet i flager.
3. Grillede ostebrød: Fordel emmentaler på brødskiverne, og rist dem i en 200° varm ovn, til osten er smeltet. Server brødene som tilbehør til pastaretten.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Sandwich med hummus og grillede grøntsager - Få opskriften her