1. Pizza-dej: Opløs gær i vandet, og tilsæt salt. Bland de 3 meltyper, sigt det ud på køkkenbordet i en bunke, og lav en fordybning i midten. Hæld gæropløsningen i fordybningen. Arbejd ingredienserne sammen med fingerspidserne, og ælt, til dejen er blød og smidig. Form dejen til en kugle, og skær et kryds i toppen. Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter.
Tryk dejen flad med håndfladerne, og del den i 2 lige store stykker. Rul hvert stykke ud til en cirkel på ½ cm’s tykkelse på et meldrysset bord.
2. Fyld: Fordel tomatsaucen på pizzabundene, og top med skinke, smuldret feta og pinjekerner. Bag pizzaerne på en bageplade med bagepapir i en 220° varm ovn i ca. 15 minutter, til bundene er sprøde.
3. Topping: Skyl og tør spinaten. Rens peberfrugter, og skær dem i tynde strimler. Rør olivenolie med citronsaft, og smag til med sukker, salt og peber. Vend spinat og peberfrugt med dressingen. Fordel det på de friskbagte pizzaer, og servér straks.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Stegt laks med ingefær, hvidløg og koriander - Få opskriften her
Tirsdag: Stegt kyllingebryst på krydret ris - Få opskriften her
Onsdag: Tigerrejer med ristede grøntsager - Få opskriften her
Torsdag: Paneret svinemørbrad med sprød kikærtesalat - Få opskriften her