1. Pizza-dej: Opløs gær i vandet, og tilsæt salt. Bland de 3 meltyper, sigt det ud på køkkenbordet i en bunke, og lav en fordybning i midten. Hæld gæropløsningen i fordybningen. Arbejd ingredienserne sammen med fingerspidserne, og ælt, til dejen er blød og smidig. Form dejen til en kugle, og skær et kryds i toppen. Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter.
Tryk dejen flad med håndfladerne, og del den i 2 lige store stykker. Rul hvert stykke ud til en cirkel på ½ cm’s tykkelse på et meldrysset bord.
2. Fyld: Fordel tomatsaucen på pizzabundene, og top med skinke, smuldret feta og pinjekerner. Bag pizzaerne på en bageplade med bagepapir i en 220° varm ovn i ca. 15 minutter, til bundene er sprøde.
3. Topping: Skyl og tør spinaten. Rens peberfrugter, og skær dem i tynde strimler. Rør olivenolie med citronsaft, og smag til med sukker, salt og peber. Vend spinat og peberfrugt med dressingen. Fordel det på de friskbagte pizzaer, og servér straks.