Kartoffelmos:
Skræl kartoflerne, og skær dem i tern. Kog dem, til de er møre. Hæld vandet fra gryden. Mos ternene med en kartoffelmoser, stavblender eller elpisker. Tilsæt smør og mælk undervejs. Smag til med salt og peber.
Kødsauce:
Tænd ovnen på 180°. Pil og hak løg og hvidløg, og steg begge dele i olie i en gryde, indtil løgene er gennemsigtige. Tilsæt lammekød, timian, rosmarin, salt og peber, og brun kødet. Skræl og riv guleroden fint. Rens bladselleri, og skær den i tynde skiver. Vend begge dele i gryden, og steg i et par minutter. Tilsæt hvidvin, bouillon og tomatpuré, og rør godt. Drys mel i, og rør, indtil saucen tykner. Smag kødsaucen til, og hæld den over i et smurt ovnfast fad eller en tærteform med høje kanter. Top med et jævnt lag kartoffelmos. Bag retten i ovnen i ca. 25 minutter, til toppen er gylden. Pynt med rosmarin, og servér.