Opskrift - sådan laver du soccapizza med romesco, squash og oliven
1. Pisk kikærtemel, vand, olivenolie og salt grundigt sammen, til der ingen klumper er i dejen – brug evt. en stavblender, hvis du har svært ved at få dejen helt jævn. Lad herefter dejen trække i 15 minutter. 2. FYLD: Tænd ovnen på 220°. Skyl squashen, skær den i skrå skiver, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl dem med olivenolie, og drys med salt. Bag skiverne i ovnen i 20 minutter, til de er gyldne i overfladen.Opvarm olie på en mellemstor pande, der kan tåle at komme i ovnen. Hæld halvdelen af socca-dejen på panden, vend den rundt, så dejen fordeler sig let op ad kanterne, og sæt så panden i ovnen. Bag soccapizzabunden i 10 minutter, til den er gylden og kanterne sprøde. Vend soccapizzabunden forsigtigt ud af panden, og gentag processen med den sidste halvdel dej. 3. FYLD, FORTSAT: Top soccapizzabundene med romesco, squashskiver, smuldret feta, oliven og bredbladet persille.
TIP: Brug gerne resten af romescoen fra mandag, eller køb den færdiglavet på glas.
Få indkøbslisten til hele ugen her