Skræl de søde kartofler, og skær dem i mundrette tern.
Kog dem i 7 minutter, til de er netop møre. Smelt smør i en stor, dyb pande, og tilsæt kartoffeltern.
Krydr med presset hvidløg, salt og peber, og lad de søde kartofler stege, indtil de er gyldne i kanterne.
Skyl og tør spinaten. Vend spinaten rundt med de søde kartofler på panden, indtil spinatbladene falder sammen.
Slå æggene ud på panden.
Riv mozzarella i mindre stykker, og fordel dem over panderetten.
Skru lidt ned for varmen, og lad retten stege stille og roligt, indtil æggehviderne er faste.
Pynt retten med basilikum, og servér den direkte fra panden med groft brød til.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Sumakpaneret laks med ovnbagt pastinaksalat – Få opskriften her
Onsdag: Kyllingefrikadeller med urter og forårs-kartoffelsalat – Få opskriften her
Torsdag: Boghvede-otto med ristet fennikel og sprød serrano – Få opskriften her
Fredag: Kødboller i tomatsauce med squash-spaghetti – Få opskriften her
Læs mere om: