Spaghetti er måske den mest populære hverdagsret på de danske middagsborde? Pep den op med masser af grove grøntsager, så kan I bare spise løs.
1. Kødsauce: Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Skrub eller skræl pastinak, persillerod og gulerødder, og skær dem i tern. Varm olie op på en dyb pande, og steg løg og hvidløg. Tilsæt kød, og brun det godt. Tilsæt rodfrugter, og steg videre i 3-4 minutter. Tilsæt flåede tomater, tomatpuré, balsamico og chiliflager. Krydr med salt og peber, og lad kødsaucen småsimre under låg i 15 minutter.
2. Spaghetti: Kog spaghetti efter anvisningen på pakken. Skrub eller skræl gulerødderne, og høvl dem i fine spåner med en tyndskræller. Servér den kogte, afdryppede spaghetti med kødsauce, gulerodsspåner, plukket persille og masser af friskrevet eller høvlet parmesan.
UGENS ANDRE OPSKIFTER
Kødboller i sellerisauce – Få opskriften her
Svinekoteletter i fad med æbler og kartofler – Få opskriften her
Asiatiske fiskefrikadeller med rejer og agurkesalat – Få opskriften her
Hakkebøf med bløde løg og grønkålssalat med bagte rødbeder – Få opskriften her