Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Mad
Stegt laks med sauteret grønt
10. november 2021
Af:
Redaktionen, fra bogen "Tænk før du spiser" af Trine Hahnemann
Steg laksen på en tør pande, så steger den i sin egen olie, hvilket giver den en rigtig god smag og sprøg overflade lige til den perfekte hovedret!
4 personer
DET SKAL DU BRUGE
4 laksefileter med skind
200 g babykarotter
1 porre
200 g nippede grønne bønner
100 g finthakket ingefær
1 bdt. kørvel
salt og friskkværnet peber
evt. lidt strimlet citronskal og ingefær til pynt
TILBEHØR
brød
Opskrift - Sådan laver du stegt laks med sauteret grønt
Steg fileterne på en varm, tør pande i 2 til 3 minutter på hverside. Tag dem af panden.
Hæld grøntsager, ingefær og kørvel på den samme pande, og lad det simre i 5 minutter.
Læg laksefileterne på et fad, spred grøntsagerne ud over, og pynt evt. med lidt strimlet citronskal og ingefær.
Servér med en grøn salat og måske lidt baguette til.
Læs mere om:
hovedret
Andre lækre opskrifter
Mad
Mad
Klassisk panforte
Mad
Mad
Jule-cheesecake med kirsebærgelé
Mad
Mad
Jordbær-millefeuille
Mad
Mad
Græskar-cupcakes med frosting
Læs også