Krydderiblanding: Stød korianderfrø i en morter, og bland dem sammen med rosmarin, oregano, salt og peber. Bred krydderiblandingen ud på et stykke bagepapir, og rul oksemørbraden i blandingen.
Brun kødet på en stor og meget varm pande i ca. 10 minutter, så det får en flot brun stegeskorpe over det hele.
Lad kødet trække og køle helt af i mindst 10 minutter, og skær det så ud i så tynde skiver som muligt.
Anret skiverne på et stort fad.
Skræl ingefærstykket, og skær det i tynde skiver. Rens chilier og radiser, og skær begge dele i tynde skiver. Skyl bønnespirer.
Drys ingefær, chili, radiser og bønnespirer over kødet. Pynt med plukket koriander.
Sojadressing: Bland sesamolie, sojasauce og limesaft, og hæld dressingen over carpaccioen.
Prøv også vores klassiske opskrift på italiensk carpaccio her.