Opskrift - sådan laver du svinekoteletter med varm spinatsalat
1. Steg koteletterne i olie på en varm pande. Krydr med salt.
2. Rist hvidløg i olivenolie på en varm pande, de må gerne tage en smule farve. Kom spinat ved, og lad den akkurat falde sammen. Krydr med salt.
3. Anret spinaten toppet med brud af blå ost. Servér straks koteletterne med spinatsalat og brød til.
TIP: Jeg elsker svinekoteletter med skaft. Den her (på billedet) er måske den pæneste, jeg har set længe! (Elsker også min søde slagter, fordi han gør sig så umage).
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
MANDAG: Bbq-burger - Få opskriften her
TIRSDAG: Cæsar delight med rejer - Få opskriften her
ONSDAG: Grillet kylling med hummusslaw - Få opskriften her
FREDAG: Rødspætter med hollandaise og blomkål - Få opskriften her