Når du bruger lækre råvarer, bliver det pludselig en sand luksus, når der står toast på menuen. Her får du opskriften på toast med serrano, parmesan og asparges
4 personer
Tid i alt 15 min
DET SKAL DU BRUGE
1 godt surdejsbrød
1 bundt grønne asparges
250 g serranoskinke (ca. 16 skiver)
200 g parmesan
olivenolie til pensling
HONNINGSALAT MED VINAIGRETTE
1 hovedsalat
1 håndfuld blandede krydderurter, f.eks. persille, purløg, dild
3 spsk. olivenolie
2 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. honning
1 tsk. dijonsennep
salt og friskkværnet peber
Opskrift - sådan laver du toast med serrano, parmesan og asparges
1. Skær brødet i skiver, så du har nok til den mængde toasts, du ønsker. Knæk den nederste, lidt træede ende af aspargesene. Læg brødskiverne sammen 2 og 2 med fyld af serranoskinke, groftrevet parmesan og asparges. Pensl brødet med olie, og steg toastene gyldne og sprøde i en toastmaskine eller på en rist i ovnen. 2. HONNINGSALAT MED VINAIGRETTE: Skyl og pluk salaten, og læg den i en skål. Hak krydderurterne fint, og rør dem sammen med resten af ingredienserne i en anden skål. Dryp krydderurtevinaigretten over salaten, og servér som tilbehør til de varme toasts. TIP: Du kan bruge en god cheddar- eller flødeost i stedet for parmesan. Få indkøbslisten til hele ugen her