1. Tomatsuppe: Pil og hak løg og hvidløg, og steg dem i olie i en gryde i et par minutter. Skræl selleri, og skær den i små tern. Lad selleritern, chiliflager, herbes de Provence og tomatpuré stege sammen med løgene i 3 minutter. Tilsæt hakkede tomater, bouillon og balsamicoeddike, og lad suppen simre i 30 minutter under låg. Smag til med honning, salt og peber. Dræn butterbeans; skyl dem i koldt vandt, og rør dem i suppen.
2. Croutoner: Tænd ovnen på 200°. Skær rugbrødet i tern, og vend med salt og olie. Fordel croutonerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i 5-6 minutter, til de er sprøde.
3. Servering: Skær semidried tomater i mindre stykker. Servér den rygende varme suppe i skåle, og drys med semidried tomater og croutoner.
TIP: Du kan bytte butterbeans ud med f.eks. kikærter, cannellini eller blandede bønner fra dåse.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Svinemørbrad med ovnbagte butternutsquash og grønkålssalat - Få opskriften her