Opskrift - sådan laver du tyrkisk lamacun-pizza
1. Tag lammekødet ud af køleskabet. Pil løg og hvidløg. Rens peberfrugterne. Blend det hele i en foodprocessor sammen med skyllet persille, hakkede tomater, tomatpuré, spidskommen, paprika, chiliflager, salt og peber. Tilsæt lammekød, og blend, til hele er blandet godt sammen til en jævn fars. 2. Varm ovnen op til 200°. Fordel lammekødssauce på fladbrødene, og bag pizzaerne i ovnen i 10 minutter, til bunden er sprød, og kødet er gennemstegt. 3. SERVERING: Skyl og pluk persillen. Pil rødløget, og skær det i helt tynde skiver. Top de varme pizzaer med persille og rødløg, og servér evt. med blandet grøn salat.
TIP: Saucen kan sagtens laves med oksekød, hvis du ikke er til lam.
Få indkøbslisten til hele ugen her