Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Mad
Hvide asparges med laks og syrnet fløde
4. maj 2020
Af:
Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
Asparges er smagen af forår! Brug dem, mens de er i sæson, så smager de allerbedst. Her får du opskriften på den perfekte forårs-forret!
4 personer
Tid i alt 25 min
Dressing
1 dl piskefløde
1 tsk. grov sennep
2 spsk. citronsaft
1 tsk. honning
Salt og peber
Asparges
4 store hvide asparges
8 grønne asparges
Salt
Til servering
50 g frisk lakserogn
150 g røget laks
Frisk dild
Asparges med syrnet fløde og laks
Dressing:
Rør fløde med sennep, citronsaft, honning, salt og peber i en skål. Lad det trække 15 minutter.
Skræl de hvide asparges, og flæk dem på langs. Bræk bunden af de grønne asparges.
Kog hvide og grønne asparges i 3-4 minutter i letsaltet vand. Læg dem straks i isvand.
Servering:
Afdryp aspargesene, og anret dem på et fad. Dryp dressing over, og top aspargesene med lakserogn, røget laks og dild.
Se også
Mad
8 forrygende forretter
Se også
Mad
Lakse-carpaccio med hytteost
Læs mere om:
asparges
|
forret
Andre lækre opskrifter
Mad
Mad
Klassisk panforte
Mad
Mad
Jule-cheesecake med kirsebærgelé
Mad
Mad
Jordbær-millefeuille
Mad
Mad
Græskar-cupcakes med frosting
Læs også