Marinering, kylling: Mindst 1 time 1. CHILIMARINADE: Pres hvidløg. Skræl og riv ingefær fint. Bland alle ingredienser til marinaden. 2. Vend kyllingestrimlerne i marinaden. Lad dem trække mindst 1 time på køl, gerne op til 1 døgn. 3. PAKORA: Bland kikærtemel, gurkemeje, garam masala, hvidløgspulver og salt i en skål. Rør vand i, så du får en klistret dej uden klumper. Hak koriander fint. Pil og skær rødløg i tynde skiver. Rør det i dejen. Skyl squash, og skær i tynde strimler med en kartoffelskræller. Rør strimlerne i dejen. Stil dejen på køl i mindst 30 minutter. 4. RAITA: Skyl og skær agurk i meget små tern. Hak mynte fint. Rør det sammen med yoghurt, spidskommen og salt. 5. Tænd ovnen på 200°, eller tænd for grillen. Sæt kyllingestrimlerne på spyd. Steg dem enten på grill-en eller i ovnen i ca. 15 minutter. 6. PAKORA, FORTSAT: Opvarm en gryde med 3 cm olie i bunden. Når olien syder, så steg portioner af pakoradej i ca. 30 sekunder på hver side, 1 ad gangen, til de er gyldne og sprøde. Afdryp på fedtsugende papir. Servér pakora med raita og kyllingespyd. Få indkøbslisten til hele uge her