Findes der noget mere lækkert og delikat end jomfruhummerhaler? Nej, vel? Det kræver godt nok lidt pillearbejde, men det er absolut indsatsen værd. Her får du opskriften på jomfruhummertatar med agurk og chili
4 personer
Tid i alt 30 min
DET SKAL DU BRUGE
12 jomfruhummerhaler
1 spsk. olivenolie
saft af ½ citron
salt og friskkværnet peber
AGURKETOPPING
½ agurk
1 spsk. olivenolie
skal af ½ usprøjtet citron
1 frisk grøn jalapenochili
15 blade basilikum
Opskrift - sådan laver du jomfruhummertatar med agurk og chili
1. Pil hummerhalerne, og flæk dem på langs. Fjern den sorte tarmstreng. Anret hummerhalerne på kolde tallerkener. Dryp med olivenolie og citronsaft. Krydr med salt og peber. 2. AGURKETOPPING: Skyl agurken, og skær den i tynde skiver på langs, evt. med en tyndskræller. Vend med olivenolie, fintrevet citronskal, finthakket jalapeno og fintskåret basilikum. Anret det oven på hummerhalerne, og servér straks. PRØV OGSÅ: Jomfruhummer med sprød blomkålssalat og aioli