
Skræl jordskokkerne, og læg dem i vand, så de ikke bliver mørke. Skær dem i grove terninger. Sautér jordskokker, løg og hvidløg i lidt olivenolie. Hæld vinen på, og lad den reducere næsten væk. Hæld mælken på. Bind snor om timianen, og kom den i din jordskokkesuppe. Lad din jordskokkesuppe simre under låg i 30 minutter, eller til jordskokkerne er helt møre. Fisk timianen op, og kassér den. Blend din jordskokkesuppe med en stavblender, og smag til med salt. Bring suppen i kog.
Fjern den lille muskel på siden af kammuslingerne, og rist muslingerne i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt. Vend lidt rå jordskok i æbleeddike, og anret suppen med kammuslinger, jordskokker og timian. Servér straks din jordskokkesuppe med groft brød til.
NB: HUSK AT SÆTTE KIKÆRTER I BLØD TIL ONSDAG!
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER