
1. TILBEHØR: Kog jasminris efter anvisningen på pakken. 2. Pil løgene, og skær dem i tynde skiver. Svits dem i olie i en gryde, til de er klare. Tilsæt presset hvidløg sammen med kalkunkød og karrypasta. Vend rundt, til kødet er brunet. Hæld kokosmælk i gryden, og tilsæt kaffirlimeblade. Lad retten simre ved svag varme i et par minutter. Skræl gulerødderne, skær dem i tynde skiver, og vend dem i retten. Skær spidskål i brede strimler, og læg dem øverst i gryden. Læg låg på, så spidskålen dampes. Lad retten simre videre i 5 minutter, og smag til med fiskesauce og sukker. 3. SERVERING: Top retten med thaibasilikum og chili skåret i tynde skiver. Servér med de kogte jasminris. TIP: Kalkun går godt til retten, men du kan også bruge andebryst eller kyllingefilet. Få indkøbslisten til hele ugen her
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.