Sådan laver du kalkungryde:
1. Hak løgene. Rens champignonerne og skær dem i skiver.
2. Varm halvdelen af olien i en gryde og svits løg og champignon ca. 2 min. Tag løg og champignon af varmen og stil til side. Varm resten af olien og brun kødet godt.
3. Hak estragon og kom det ned i gryden til kødet sammen med løg og champignon. Hæld bouillon ved og lad kødet simre ved svag varme under låg i ca. 10 min.
4. Tilsæt madlavningsfløde og kog op. Smag til med salt og peber.
5. Nip bønnerne, damp dem i ca. 2 min og afdryp. Kog risene som angivet på emballagen.
6. Servér kalkungryde med ris og dampede bønner.
TIP: Kalkungryde er lækkert en kold vinteraften!
Energi pr. person i kalkungryde 540 kcal.
Fordelt på: protein 27%,
kulhydrat 43%, fedt 30%
Læs mere om: