Kartoffelvafler med ost og forårsløg
Mad

Kartoffelvafler med ost og forårsløg

20. april 2018
Af: Marte Aubert
Ja, sådan kan du også serverer vafler. Skønne at have med på farten som frokost eller en snack. Her får du opskriften på kartoffelvafler med ost og forårsløg
1 personer
Tid i alt 40 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 100 g kartofler med tynd skræl
  • 1 spsk. smør
  • 1 dl kefir
  • 1 æg
  • 1 dl mel
  • ½ tsk. bagepulver
  • 3 spsk. fintsnittet forårsløg
  • 1 dl revet ost
  • Salt og peber

TILBEHØR

  • ½ dl cremefraiche

Opskrift - sådan laver du kartoffelvafler med ost og forårsløg

1. Kog kartoflerne møre i usaltet vand. Mos dem, hæld mosen i en skål og tilsæt smør, kefir, æg, mel og bagepulver. Tilsæt evt. ekstra kefir for at justere konsistensen på vaffeldejen. Tilsæt forårsløg og revet ost til dejen − gem lidt forårsløg til dressingen. Smag til med salt og peber. 2. Rør en dressing af cremefraiche, forårsløg, salt og peber. 3. Bag vaflerne gyldne i et smurt vaffeljern. Servér dressingen til og pynt evt. med mere forårsløg. PRØV OGSÅ: Kartoffelvafler med røget laks

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs mere om:

Læs også