1. OVNBAGTE RODFRUGTER. Tænd ovnen på 200°. Skræl rodfrugter, og skær dem i grove både. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og vend olie og salt. Bag rodfrugterne i ovnen i ca. 40 minutter, til de er møre og sprøde i kanten. 2. ÆRTEPESTO: Hæld kogende vand over ærterne i en sigte, så de tør op. Rist pinjekerner let på en tør pande. Riv parmesan fint. Pil og pres hvidløg. Blend ærter, pinjekerner, parmesan, hvidløg, basilikum, olie, citronsaft og salt sammen i en minihakker eller foodprocessor, til du får en grov pesto. 3. Form kødet til 4 bøffer. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken. Bland rasp, salt og peber i en anden tallerken. Vend først bøfferne i æg og dernæst i rasp. Steg krebinetterne i smør på en pande, til de er gyldne og gennemstegte. 4. SERVERING: Drys basilikum over rodfrugterne, og servér dem sammen med krebinetter og ærtepesto.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Fisketacos med koriandercreme – Få opskriften her
Onsdag: Congee med kylling – Få opskriften her
Fredag: Græskarrisotto med pancetta og salvie – Få opskriften her