Skær kylling i strimler. Pil løg, og skær det i tynde både. Rens champignoner, og skær dem i halve. Rens peberfrugt, og skær den i brede strimler. Brun kyllingekødet i olie i en gryde. Læg det til side, men lad gryden være varm. Steg løg, champignoner og peberfrugt i gryden i 2-3 minutter. Læg kødet tilbage i gryden, og krydr med paprika og timian. Tilsæt tomatpuré, og rør godt rundt. Hæld bouillon, cherry-tomater og fløde i gryden, og bring saucen i kog. Skru ned for varmen, og lad retten småkoge i 15 minutter. Smag saucen til med æbleeddike, sukker, salt og peber.
Tilbehør:
Kog ris efter anvisning på emballagen. Servér risene til kylling i flødetomatsauce, og drys med hakket persille.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Frikadeller og vintersalat med kikærter, appelsin og granatæblekerner – få opskriften her
Tirsdag: Fladbrødspizza med syrlige rødløg, valnødder og feta – få opskriften her
Onsdag: Jordskokkesuppe med torsk, kørvel og pancetta – få opskriften her
Torsdag: Spinatlasagne med valnødder og svampe – få opskriften her