1. Rens aubergine, squash og peberfrugt, og skær dem i grove stykker. Steg dem i olie i en gryde sammen med hakket hvidløg, og krydr med salt, peber og oregano. Tilsæt hakkede tomater, og lad det simre i 10 minutter.
2. KØDSAUCE: Pil og hak løg. Steg det i olie i en gryde. Tilsæt kødet, lidt ad gangen, og steg det lysebrunt. Krydr med oregano, salt og peber. Tilsæt hakkede tomater og bouillon, og lad kødsaucen simre i 20 minutter. Bland kødsaucen med grøntsagssaucen.
3. Læg et lag kød- og grøntsagssauce i bunden af et smurt ovnfad (20 x 20 cm), fordel Mornaysauce over, og læg lasagneplader ovenpå. Gentag, og slut af med ost. Bag lasagnen i ovnen ved 180° i ca. 35 minutter.
4. GRØN SALAT: Skyl og snit salaten. Hak løg fint. Bland olie, eddike, sennep og salt, og dryp det over salaten.
På vores søstersite, SPIS BEDRE, finder du den mest populære, klassiske lasagne. Stor anbefaling herfra. Find den her: Klassisk lasagne.