1. Kyllingesticks: Læg kyllingefileterne i en frysepose. Rør hakket hvidløg, limesaft, chilisauce, sojasauce, sesamolie og sesamfrø sammen, og hæld marinaden i posen. Lad kyllingefileterne marinere i mindst 30 minutter på køl. Stik et spyd gennem hver kyllingefilet, og steg dem på en (grill)pande i 3-4 minutter på hver side.
2. Couscoussalat: Hæld couscous i en skål, hæld 2 dl kogende vand over, og dæk med alufolie. Lad det trække i 15 minutter. Hak krydderurterne fint. Skyl agurken, og skær den i tern. Rør krydderurter, agurk og olie i couscoussen. Halvér granatæblet, og frigør kernerne. Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i fileter uden hinde. Skyl og tør spinaten. Bland granatæblekerner, appelsinfileter, spinatblade og couscous. Smag til med salt og peber, og servér med kyllingesticks.