
1. Kyllingesticks: Læg kyllingefileterne i en frysepose. Rør hakket hvidløg, limesaft, chilisauce, sojasauce, sesamolie og sesamfrø sammen, og hæld marinaden i posen. Lad kyllingefileterne marinere i mindst 30 minutter på køl. Stik et spyd gennem hver kyllingefilet, og steg dem på en (grill)pande i 3-4 minutter på hver side.
2. Couscoussalat: Hæld couscous i en skål, hæld 2 dl kogende vand over, og dæk med alufolie. Lad det trække i 15 minutter. Hak krydderurterne fint. Skyl agurken, og skær den i tern. Rør krydderurter, agurk og olie i couscoussen. Halvér granatæblet, og frigør kernerne. Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i fileter uden hinde. Skyl og tør spinaten. Bland granatæblekerner, appelsinfileter, spinatblade og couscous. Smag til med salt og peber, og servér med kyllingesticks.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.