Kog perlebyg efter anvisningen på pakken. Fjern skindet fra laksefileten, og skær laksekødet i tern. Pil og hak løget, og steg det i smør på en stor pande med tilhørende låg. Tilsæt frossen spinat, og lad den stege med, til spinaten tør op. Krydr godt med salt og peber, og hæld fløde ved. Lad saucen koge op, og smag til med fintrevet citronskal og -saft. Læg lakseternene i gryden, og sæt låget på. Lad det simre i 5 minutter, til lakseternene er gennemstegte. Servér laks og spinatsauce med perlebyg. TIP: Er du ikke til perlebyg, kan retten i stedet serveres med friskkogt pasta.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Shakshuka med hummus – Få opskriften her
Onsdag: Pestofyldte kyllinger med søde kartoffelfritter – Få opskriften her
Torsdag: Spaghetti med portobellosvampe og soltørrede tomater – Få opskriften her
Fredag: Enebærgryde med bagt kartoffelmos og hasselnødder – Få opskriften her