1. HOKKAIDO-KARTOFFEL-MOS: Skræl kartofler, og skær dem i små tern. Halvér græskarret, og fjern kernerne. Fjern skallen, og skær græskarkødet i tern. Kog kartoffel- og græskar-tern i bouillon i ca. 15 minutter, til de er helt møre. Si kogevandet fra (gem lidt af det). Pil og pres hvidløg. Mos kartofler og græskar sammen med hvidløg, smør og lidt af kogevandet – brug enten en kartoffelmoser eller en elpisker. Smag til med salt og peber.
2. GROV PESTO: Rist mandlerne let på en tør pande, og hak dem groft. Hak basilikum. Høvl parmesan i grove flager med en tyndskræller eller ostehøvl. Bland det hele i en skål.
3. Krydr laksebøfferne med salt og peber, og steg dem på begge sider i smør og/eller olie på en pande, til de er gyldne og akkurat gennemstegte. Servér med hokkaido-kartoffel-mos, og drys med grov pesto.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Grønne frikadeller med halloumi og rødbedehummus – Få opskriften her