1. Laks: Fjern forsigtigt skindet fra laksefileterne. Krydr laksen med salt og peber. Hæld sesamfrø ud på en tallerken, og vend laksefileterne i dem, så der kommer sesam hele vejen rundt. Steg laksefileterne godt på alle sider i olie på en pande i 6-8 minutter.
2. Lun asiatisk spidskålssalat: Skyl spidskålen, og skær den i fine strimler. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde, aflange skiver. Skyl og skær sukkerærter midtigennem på langs. Lynsteg spidskål, gulerødder og ærter i solsikkeolie på en pande. Tag grøntsagerne af varmen, hæld sojasauce, fiskesauce og honning over dem, og vend rundt i salaten. Skyl og flæk chilien, fjern kernerne, og skær chilien i fine tern. Drys chilitern over den lune salat.
3. Servering: Anret stegt laks med friskhakket mynte, og servér med spidskålssalat og brød.