1. Tilbehør: Skræl kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand, det tager ca. 20 minutter.
2. Laks: Tænd ovnen på 175°. Læg laksefileterne på en bageplade beklædt med bagepapir, og krydr med salt og peber. Steg dem i ovnen i 12 minutter.
3. Stuvet spinat: Bring fløden i kog i en gryde, og tilsæt citronsaft. Skyl og nip spinaten, og snit den groft. Vend spinaten i fløden, krydr med salt og peber, og lad det koge i 2 minutter.
4. Servering: Servér laksen med kogte kartofler, stuvet spinat og lidt frisk timian på toppen.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Minestronesuppe med kylling og pancetta - få opskriften her
Tirsdag: Kalvekotelet med blomkålspuré og stegte svampe - få opskriften her
Onsdag: Schnitzel med blomkålsrisotto og ristet grønkål - få opskriften her
Fredag: Flæskesteg på grove grøntsager med kold estragondressing - få opskriften her