Mad
1. BAGTE GULERØDDER: Tænd ovnen på 180°. Skrub eller skræl gulerødder, og skær dem i halve eller kvarter på langs. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og vend dem med olie, birkes og salt. Bag gulerødderne i ovnen i 35 minutter, til de er let gyldne. 2. HONNINGDRESSING: Rør alle ingredienserne sammen. 3. Skyl og tør salaten; vend den sammen med honningdressingen, og fordel den på et fad. Fordel varmrøget laks, bagte gulerødder og skyllede brombær over, og servér med brød til. TIP: Salaten kan også laves uden laks og serveres som tilbehør til alt, fra kylling til falafler. Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Kyllingelår med ristet italiensk kartoffelsalat – Få opskriften her
Onsdag: Grøntsagscurry med sorte ris – Få opskriften her
Torsdag: Æggekage med ristet rødbede og gedeost – Få opskriften her
Fredag: Fyldt butternut med tabbouleh og kalvekebab – Få opskriften her