HUSK! Læg kødet i marinaden, før du tager på arbejde om morgenen – eller måske allerede aftenen før. 1. KRYDDERMARINADE: Bland alle ingredienser i en skål. Vend lammekødet i marinaden, og stil den på køl i mindst 6 timer (og gerne natten over). 2. GULERODSSALAT: Skræl og riv gulerødderne groft. Pil og pres hvidløg, og rør det sammen med tahin, honning, citronsaft, salt og peber. Rør gradvist vand i, indtil konsistensen bliver flydende. Smag dressingen til, så den både er salt, sød og syrlig. Vend de revne gulerødder i. Skær dadlerne i skiver, rist pinjekernerne let på en tør pande, og skyl og hak persillen fint. Drys det over salaten. 3. Sæt det marinerede kød på spyd. Steg spyddene på en grill eller (grill)pande. 4. SERVERING: Anret grillspyddene på et bræt, og servér med gulerodssalat og lunede fladbrød. Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Tomatsuppe og ostebrødsstave med pesto – Få opskriften her
Tirsdag: Lun linsesalat med baconviklet avocado og figner – Få opskriften her
Onsdag: Grillet kylling og pastasalat med bagte tomater – Få opskriften her